Thematuinen

Op de locatie aan de Stuifzandseweg in Hoogeveen hebben we volop mogelijkheden voor dagbesteding. Op het terrein staat ca 3000 m2 tuinbouwkas wat door ons ingericht wordt als overdekte wandeltuinen. In de zeven thematuinen kunnen jongeren meewerken aan het ontwikkelen, aanleggen en onderhouden van deze tuinen en zo hun creativiteit vormgeven. De thema’s zijn deels door de jongeren in de dagbesteding zelf bedacht en voor de invulling van de tuinen mogen ze volop meedenken en doen.

Catering

Naast de kassen hebben we de beschikking over een Multi Functioneel Gebouw (MFG) met een ruime horecakeuken waar we bakkerijactiviteiten doen en kleinschalige catering aanbieden. Ook is het mogelijk voor inwoners van de gemeente Hoogeveen om warme maaltijden te bestellen die door ons, tegen een kleine vergoeding, aan huis gebracht worden.

Ontmoeting

Er is een creatieve ruimte waar geknutseld kan worden en de mogelijkheid is voor ontmoeting voor jong en oud. Op de locatie is ook een mooie werkplaats, onze “stoere jongens- en meidenschuur”, waar geklust kan worden. Inmiddels hebben we ook wat klussen buiten de locatie en gaat er een groep jongeren wekelijks op pad.