In 2016 zijn we in Hoogeveen, aan de Stuifzandseweg 50, gestart met de bouw van een nieuw appartementencomplex. Het ontwerp van Titus Mars van DAAD Architecten uit Beilen werd door gemeente, provincie, welstandscommissie, bewoners en opdrachtgever zeer goed ontvangen! Bouwbedrijf Bongers uit Dalfsen verzorgde naar volle tevredenheid de bouw en in november 2016 is de nieuwbouw opgeleverd. Een periode van afwerken en inrichten volgde en vanaf 8 januari 2017 zijn wij op de mooie locatie gaan wonen en werken.

Martin en Trineke zijn als beheerdersechtpaar zeer nauw betrokken bij de 13 bewoners van het pand. Elke cliënt heeft zijn eigen appartement met eigen douche, toilet, slaapkamer en woonkamer met keukenblok ter beschikking.

Over de locatie

In het gebouw hebben we een ruime gezamenlijke woonkamer en mooie keuken gerealiseerd en de zolderverdieping bestaat uit een ruime recreatieruimte met barretje, biljart en dartborden en in een aparte ruimte is onze eigen bioscoop/gameruimte gecreëerd! Volop ruimte voor ontmoeting met gelijkgestemden.

Op deze nieuwe locatie is ook plek voor arbeidsmatige dagbesteding. Ca. 25 cliënten kunnen hier gebruik maken van de faciliteiten en bezig zijn met een zinvolle besteding van hun dag.

Ook is op deze locatie in het Multi Functionele Gebouw het hoofdkantoor van de Vlieger-Zorg gevestigd. Er wordt vanaf januari 2017 volop gewerkt aan de verdere ontwikkeling van de locatie.

 

Contactgegevens

Stuifzandseweg 50, 7903 TB Hoogeveen

Vaste lijn: 0528-361291
Martin van der Meer: 06-52639335
Trineke van der Meer: 06-42575456

Algemeen: info@devlieger-zorg.nl
Martin van der Meer: m.vandermeer@devlieger-zorg.nl
Trineke van der Meer:  t.vandermeer@devlieger-zorg.nl